ULMER Çalıştayları "Covid-19 ve Yeni Normalin Sektörler Üzerindeki Etkileri" I. Oturumu

İkinci Çalıştay serilerimiz olan "Covid-19 ve yeni normalin sektörler üzerine etkileri" HLO-ULMER müdürümüz Prof.Dr.Esra Hatipoğlu moderatörlüğünde, Mütevelli Heyet Başkanımız Sayın Enver Yücel, Değerli rektörümüz Prof.Dr. Şirin Karadeniz, Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr Murat Dündar, Aksa Enerji Genel Müdürü Murat Kirazlı, CYE Petrol Yönetim Kurul Başkanı Sayın Ali Deniz Eraydın, Alarko Holding İş Geliştirme Müdürü Sayın Tal Garih ,Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Sayın Kadri Özdal ve Nissan Hindistan Başkanı Sayın Sinan Özkök’ün katılımlarıyla gerçekleştirildi. Toplantıda enerji, telekomünikasyon , otomotiv ve iş gücü piyasasındaki etkiler, kriz ve fırsatların sektör-akademi iş birliğiyle nasıl değerlendirileceği ve olası projeler üzerine fikir alışverişlerinde bulunuldu. Verimli geçen toplantıya katkıda bulunan tüm paydaşlar ile belirlenen gündem maddeleri üzerinde yeni çalışma takvimleri oluşturulması ve işbirliklerinin ilerletilmesi üzerine mütabakat sağlandı.